,,True Love”

Ariana Grande opublikowała urywek swojej nowej piosenki  :)
Możliwe ,że utwór trafi na świąteczną EP-kę gwiazdy lub nadchodzący album ,,Moonlight”, niestety możemy jedynie się tylko tego domyślać :(
Poniżej znajduje się nagranie opublikowane przez Arianę:

Nowa Ariana :D

Patrząc na to jak często gwiazdy zmieniają swoje fryzury, młoda piosenkarka Ariana Grande była bardzo długo wierna swoim brąz kosmykom. Rihanna czy Kim Kardashian na swoich głowach miały już chyba wszystkie możliwe kolory. W sumie u Kim nie widzieliśmy jeszcze rudego, ale na wszystko przyjdzie czas.
Co prawda metamorfoza Ariany Grande nie jest tak diametralna, bo ani nie skróciła swoich długich włosów, ani nie zrobiła sobie afro, ale… została blondynką! Jej fani są zachwyceni. Pod zdjęciem na Instagramie czytamy same pozytywne komentarze. 
https://instagram.com/p/8zi1kMyWQ7/?taken-by=arianagrande

Wersy nowej piosenki! I Coldplay!

Na pewno ,gdy dowiedzieliście się o nowej piosence Ari ,,Focus,, choć raz zastanowiliście się nad jej tekstem.
30 września Ariana na swoim Instagramie opublikowała pierwsze 4 linijki tekstu ,to one:
Jest to link do zdjęcia na Instagramie Ariany :)

https://instagram.com/p/8RHkPnyWW_/

Mamy nadzieję ,że pod koniec października usłyszymy nowy hit!
______________________________________________________________

Zespół Coldplay zaprezentował swoją nową piosenkę, zatytułowaną „Amazing Day”. Utworu mogli posłuchać uczestnicy Global Citizen Festival w Nowym Jorku. Na koncercie Coldplay pojawiła się Ariana Grande!

Piosenka „Amazing Day” znajdzie się na nowej płycie grupy „A Head Full of Dreams”. Data premiery albumu nie została jeszcze ujawniona. Posłuchajcie, jak może brzmieć nowa płyta Coldplay:
Ogromną niespodziankę publiczności sprawiła Ariana Grande, które na scenie dołączyła do Chrisa Martina. Para wykonała wspólnie  balladę „Just a Little Bit of Your Heart”.


E Piu Ti Penso: Ariana Grande i Andrea Bocelli

Ariana Grande zaskoczyła nie tylko swoich fanów, ale także miłośników bardziej klasycznych brzmień. Razem z włoskim tenorem Andreą Bocellim nagrała nową wersję słynnego utworu Ennio Morricone „E Piu Ti Penso”.
Utwór „E Più Ti Penso” Ennio Morricone znany jest nie tylko fanom muzyki filmowej. Ten klasyczny już temat znalazł na ścieżce dźwiękowej do słynnego filmu Sergio Leone „Dawno temu w Ameryce”. Wersja duetu Ariana Grande & Andrea Bocelli znajdzie się na najnowszej płycie włoskiego tenora „Cinema”. Premiera albumu zapowiedziana jest na 23 października i jak wskazuje tytuł będzie zawierał nowe wersje filmowych przebojów.

E Più Ti Penso: Ariana Grande i Andrea Bocelli

Jak podoba wam się Ariana w trochę innej odsłonie?

,,Focus” i wizyta u Jimm’ego Fallona

Tak wiem nie było wpisu planowanego na poniedziałek ,ale tak dla wyjaśnienia nie mogłam się zalogować. Już kilka razy zdarzyło mi się m. in w poniedziałek ,ze nie mogłam się zalogować ponieważ było tzw. przeciążenie ,więc uznałam ,ze ominę ten post.
Jak widzicie tytuł to ,,Focus” na pewno zastanawiacie się co to jest. Już wyjaśniam pisałam kiedyś o nowym albumie Ariany ,,Moonlight” ,a ,,Focus” to singlowa piosenka z tej oto płyty. Wiemy kiedy pojawi się ten kawałek dokładna data to 30 października 2015 roku. Czyli już niebawem :)

Ariada Grande potrafi zaśpiewać jak KAŻDA GWIAZDA? Piosenkarka udowodniła, że potrafi naśladować głos takich gwiazd, jak Britney Spears, Christina Aguilera oraz Celine Dion! Takie „parodiowanie” znanych piosenkarek wychodzi jej całkiem nieźle! ;)

Ariana Grande w programie Jimmy Fallon Show podjęła muzyczne wyzwanie prowadzącego. Zabawa polegała na zaśpiewaniu wybranej losowo piosenki. Arianie Grande przypadła w udziale piosenka „The Weel On The Bus” Christiny Aguilery, „Marry Had a Little Lamb” Britney Spears oraz Celine Dion „Can;t feel my face”.

Okazało się, że Ariana Grande nieźle daje sobie radę z repertuarem innych gwiazd. Chyba często chodziła na karaoke. ;)

Quiz :) Jak dobrze znasz Arianę Grande

Dziś przygotowałam dla was trochę bardziej ,,pracowity” post.
Weź kartkę, długopis i zapisz odpowiedzi na pytania ,a na końcu sprawdź ja Ci poszło. Nie podglądaj :)

1. Kiedy się urodziła?
a) 22 marca
b) 1 stycznia
c) 26 czerwca 

2. Gdzie się urodziła?
a) W Los Angeles
b) W Hollywood na Florydzie
c) W Boca Raton na Florydzie

3. Jaki ma naturalny kolor włosów?
a) Czarny
b) Brązowy
c) Czerwony

4. Jaka jest jej ulubiona książka?
a) Harry Potter
b) Sherlock Holmes
c) Nie lubi książek

5.Jakie 3 kolory najbardziej lubi?
a) Różowy, niebieski, zielony
b) Blady róż, biały, wszystkie pastele
c) Fioletowy, beżowy, różowy

6. Jak miała się nazywać
a) Sophia
b) Victoria
c) Angelina

7. Do jakiej piosenki Michaela Jacksona Ariana zaśpiewała cover?
a) Billie Jean
b) ABC
c) Leave me alone

8. Jak ma na imię jej brat?
a) Frankie James Grande
b) James Frankie Grande
c) Frankie James Navel Grande

9. Jak mają na imię jej rodzice?
a) Joan i James Grande
b) Joan i Frankie Grande
c) Edward i Joan Grande

10. Jak się nazywa?
a) Ariana Grand-Butera
b) Ariana Grande
c) Ariana Miranda Grane
.
.
.
.
.
.
.
.
Odpowiedzi:
1) c
2) c
3) b
4) a
5) b
6) a
7) b
8) a
9) c
10) a

0-3
Musisz się jeszcze dużo o niej dowiedzieć ,dopiero zaczynasz swoją przygodę z Arianą
4-6
Nieźle, jesteś jej fanek i dobrze ją znasz.
7-9
Wow ,wiesz bardzo dużo.
10
Na 100% jesteś Arianator/Love
iiiiiiiiiiiiuuuuuuu

Duet Ariana Grande i Justin Bieber?

W zagranicznych mediach często plotkuje się o bliskiej przyjaźni Justina Biebera z Arianą Grande. Muzyczna para ma już na swoim koncie wspólny występ. Przypomnijmy, że Justin Bieber dołączył na scenie do Ariany Grande podczas jej koncertu w Los Angeles w kwietniu 2015 roku. Między wokalistką i idolem nastolatek dało się wyczuć chemię. Justin w przerwach podczas śpiewania czule obejmował Arianę. Tuż po tym wydarzeniu piosenkarka zerwała ze swoim ówczesnym partnerem – Big Sean’em. To był naprawdę niesamowity występ. Nic więc dziwnego, że fani tej dwójki postanowili stworzyć ich muzyczny duet zanim stanie się on faktem. Jak to możliwe?

 

Mush-up Grande i Biebera – to wszystko czego potrzebowali fani

Na razie ani Ariana ani Justin nie nagrali wspólnego utworu. Być może rozmawiali już o nagraniu wspólnego kawałka – w końcu są dobrymi znajomymi. O tym, że Ariana Grande w duecie z Justinem Bieberem wypadłaby świetnie możecie przekonać się sami, odsłuchując tzw. mash-up’u dwóch największych hitów piosenkarki i kanadyjskiego wokalisty. Fani stworzyli niesamowity mush-up utworów One Last Time i What Do You Mean. Trzeba przyznać, że mush-up brzmi nieźle (do odsłuchania poniżej artykułu).

Justin Bieber w duecie z Arianą Grande – powody, dla których warto! 

Czy wyobrażacie sobie duet Justina Biebera z Arianą Grandę? Jeśli nie to warto o tym pomyśleć już teraz. Dlaczego? Oto kilka powodów:

  1. Bieber i Grande byliby jednym z najlepiej wyglądających duetów ever
  2. Oboje mają bardzo wysokie głosy. Połączenie wokalu Biebera i Grande byłoby mega słodkie
  3. Łącząc siły mogliby zarobić fortunę
  4. Być może wspólna praca zbliżyłaby ich do siebie i dzięki temu mielibyśmy najpiękniejszą parę w showbiznesie.